Bedrijf

Auto's Kurt is een onderneming opgericht in september 1998 als bijberoep.
Na 3 jaar heb ik beslist om er een voltijdse activiteit van te maken en ben dus vanaf juli 2001 overgaan tot de volledige activiteit van aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandsauto's.
Vanaf juli 2001 is de eenmanszaak Auto's Kurt dan veranderd naar BVBA Auto's Kurt.
2009: de infastructuur in Bierbeek is niet langer geschikt om de activiteit verder te zetten. Er werd een nieuwe locatie gezocht en gevonden. In januari 2010 verhuist Auto's Kurt naar de nieuwe vestiging in de Stationstraat 96 te Haacht.
Auto's Kurt heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in jonge wagens en / of wagens met lage kilometerstand. Enkel de betere auto's die voorzien zijn van een origineel onderhoudsboekje of onderhoudsfakturen komen in aanmerking.
Zo kan ik naar de klant toe steeds de waarborg geven dat zij een prima tweedehandsauto kopen zonder zich zorgen te hoeven maken.

Garanties

Daar bij Auto's Kurt alle merken worden verkocht en de gecompliceerde techniek van heden en steeds maar meer gesofisticeerde elektronica wordt toegepast verkiezen wij voor onderhoud en herstellingen een officiele dealer van het aangekochte merk en/of een Bosch Car Service Center. 
Indien er zich in de garantieperiode problemen zouden voordoen dan verwijs ik U persoonlijk door naar een dealer van het merk of Bosch Car Service Center waar de herstelling dient te gebeuren. Ik geef dan na overleg met de dealer of verantwoordelijke van het Bosch Car Service Center en na een eventuele controle van mij goedkeuring per fax om deze uit te voeren.
De herstelling wordt rechtstreeks gefactureerd aan Auto's Kurt zodat U deze zelf nooit hoeft voor te schieten.
Zo heeft U ook de zekerheid dat er steeds door bekwame vakmensen een diagnose wordt vastgesteld en door ervaren technici wordt hersteld

BMW - 520i M-Pack

€ 44990 Btw Incl.
Kilometerstand : 5000 km
Bouwjaar : 10/2018
Brandstof : Benzine
Kleur : Sophisto Grey

Audi - A6 Avant TDI 190 S-tronic S-Line

€ 33990 Btw Incl.
Kilometerstand : 15600 km
Bouwjaar : 01/2018
Brandstof : Diesel
Kleur : Zilvergrijs
http://www.traxio.be/
http://www.car-pass.be/

Auto's Kurt bvba

Stationstraat 96
3150 Haacht
Tel: +32 (0)16 46 35 05
Gsm: +32 (0)477 63 38 02
E-mail: info@autoskurt.be